KOLBÁSZOK
Termékeink egyedisége a sokéves tapasztalatnak és a tájegységre jellemző ízvilágnak köszönhető. A Dorogi kolbászfélék a tradíciók megőrzésének, a korszerű gyártási technológiának, a minőségi alapanyagoknak, a kiváló receptúráknak és a gondos odafigyelésnek köszönhetik sikerüket. Termékpalettánkon megtalálható a csemege és csípős parasztkolbász, a lángolt kolbász, a házi csípős és füstölt kolbász, valamint a lókolbász. Bővebben >>
DISZNÓTOROS TERMÉKEK
Egy hagyományos hajdúsági disznótor elképzelhetetlen hurkafélék nélkül. A mi véres hurkánk titka az illatos fűszerekben keresendő, míg májas hurkánk zamatát a visszafogott, de karakteres ízesítés adja meg, melyekhez csatlakozik a sült kolbász, mely az otthon ízeit idézi. Bővebben >>
TÖLTELÉK ÁRUK
Töltelékes készítményekben széles választékkal büszkélkedhetünk. Termékeink között megtalálhatók a felvágottak, kolbász- és hurkafélék, májas készítmények, hússajtok. Bővebben >>
TEPERTŐ, TEPERTŐKRÉM
A felkockázott szalonnát addig sütjük, amíg a tepertő szép aranybarna színűvé válik és a zsír teljesen átlátszó lesz. A tepertőt natúr és ízesített formában, a zsírt hófehérre dermedt állapotban értékesítjük. Bővebben >>
FÜSTÖLT TERMÉKEK
A száraz sózásos érlelést követően a füstölés bükkfával történik, mely tartósít, és utánozhatatlan ízt kölcsönöz a terméknek. Hagyományos termékeink között megtalálható a kenyérés csemegeszalonna, királyszalonna, kolozsvári szalonna. Bővebben >>
DISZNÓSAJT
A Dorogi disznósajt igazi különlegesség, mely a Hajdúság egyik legnépszerűbb étke. A hagyományos helyi fűszerezés, valamint a kifogástalan alapanyagok biztosítják a kiváló minőséget. Ezen termékünk – a magyaros ízvilágon belül – a hajdúsági ízeket jeleníti meg. Bővebben >>
SZALONNÁK
Hagyományos készítményeink előállításakor elsődleges célunk, hogy a régi magyar konyha tradícióját továbbvigyük, és megőrizzük annak értékét. Ezért tűztük ki célul, hogy olyan termékeket készítünk, melyek megfelelnek ezen elvárásoknak. Bővebben >>
ZSÍROK
Üzemünkben hagyományos sütési eljárással, sertésszalonnából és hájból készül a házias jellegű zsír. Bővebben >>